freeiptvplayer.net

Politika e privatësisë

Dernière mise à jour: 11 tetor 2023

1. Futja

Në FreeIPTVPlayer.net, ne vlerësojmë besimin që ju vendosni tek ne. Ne vlerësojmë privatësinë tuaj dhe jemi të përkushtuar për të mbrojtur të dhënat tuaja personale. Kjo politikë e privatësisë ka për qëllim t'ju informojë se si ne mbledhim, përdorim dhe ruajmë informacionin tuaj. Duke hyrë ose duke përdorur shërbimin tonë, ju pranoni praktikat e detajuara në këtë politikë.

2. Mbledhja e të dhënave

Informacion i drejtpërdrejtë: Kur regjistroheni, ne mbledhim informacione si emri juaj i përdoruesit dhe emaili.

Të dhënat e përdorimit: Nëpërmjet Google Analytics dhe Google Tag Manager, ne mbledhim të dhëna lidhur me ndërveprimet tuaja me faqen tonë të internetit, gjë që na ndihmon të përmirësojmë përvojën e përdoruesit.

Të dhënat e përmbajtjes: Çdo e dhënë e paraqitur nga përdoruesit si raportet e rrjedhës së thyer ose feedback-u ruhet për të përmirësuar shërbimin tonë.

3. Përdorimi i të dhënave

Përmirësimi i shërbimit: Ne analizojmë të dhënat e mbledhura për të kuptuar sjelljen e përdoruesit, duke na mundësuar të rafinojmë dhe përmirësojmë ofertat tona.

Komunikimi: Email-i juaj mund të përdoret për të komunikuar përditësimet e shërbimit, ndryshimet në terma ose ofertat promocionale.

4. Ruajtja e të dhënave

Ne ruajmë të dhënat e përdoruesit derisa përdoruesi vendos të fshijë ose mbyllë llogarinë e tij. Me marrjen e një veprimi të tillë, të dhënat përkatëse fshihen menjëherë nga serverat tanë.

5. Ndarja e të dhënave

Ne mbajmë një politikë strikte "pa aksion", që do të thotë se të dhënat tuaja personale, si emaili ose emri i përdoruesit, nuk do të ndahen kurrë me palë të treta.

Reklamuesit e palëve të treta në platformën tonë mund të mbledhin të dhënat e tyre. Është thelbësore të rishikohen politikat e tyre të privatësisë për më shumë informacion.

6. Biskota

Ne përdorim Google Analytics, i cili mund të vendosë cookies në shfletuesin tuaj për të mbledhur të dhëna anonime të trafikut. Këto cookies na ndihmojnë të kuptojmë sjelljen e përdoruesit dhe të përmirësojmë shërbimin tonë.

Privatësia e fëmijëve

Nuk ka kufizim moshe për të përdorur shërbimet tona. Megjithatë, ne nuk mbledhim ose kërkojmë me vetëdije të dhëna nga të miturit. Nëse besoni se kemi mbledhur pa dashje të dhëna të tilla, ju lutemi na kontaktoni në adresën e dhënë më poshtë.

8. Të drejtat e mbrojtjes së të dhënave

Në përputhje me ligjet kanadeze, përdoruesit kanë të drejtë të kenë akses, korrigjojnë ose fshijnë të dhënat e tyre. Përdoruesit gjithashtu mund të fshijnë llogarinë e tyre në çdo kohë, gjë që do të rezultojë në heqjen e të dhënave të tyre personale nga serverat tanë.

9. Siguria e të dhënave

Në FreeIPTVPlayer.net, ne jemi të angazhuar për të ruajtur integritetin dhe konfidencialitetin e informacionit të përdoruesve tanë. Ne zbatojmë një sërë masash sigurie për të mbrojtur të dhënat tuaja. Faqja jonë e internetit përdor teknologjinë Secure Socket Layer (SSL) për të siguruar transmetimin e sigurt të çdo informacioni personal që ju jepni. Përveç kësaj, serverat tanë dhe faqja e internetit i nënshtrohen skanimeve të përditshme të sigurisë për të zbuluar dhe parandaluar kërcënimet potenciale. Megjithatë, asnjë shërbim online nuk është plotësisht i sigurt, kështu që ndërsa ne përpiqemi të mbrojmë të dhënat tuaja, ne nuk mund të garantojmë sigurinë e saj absolute. Jini gjithmonë të kujdesshëm kur ndani informacione personale në internet.

10. Shërbimet e palëve të treta

Shërbimi ynë integron mjete si Google Analytics. Ndërsa ne i besojmë dhe i përdorim këto mjete, praktikat e tyre të privatësisë janë të ndara. Ne rekomandojmë rishikimin e politikave të tyre nëse keni shqetësime.

11. Procedurat e shkeljes së të dhënave

Në rast të pamundshëm të shkeljes së të dhënave, ne jemi të përkushtuar të veprojmë me shpejtësi. Përdoruesit e prekur do të njoftohen dhe ne do të marrim masat e nevojshme për të pakësuar ndikimin e shkeljes.

12. Ndryshimet në Politikën e Privatësisë

Ndërsa shërbimi ynë zhvillohet, po kështu edhe kjo politikë. Ne zotohemi të informojmë përdoruesit tanë për ndryshime të rëndësishme nëpërmjet emailit të lidhur me llogarinë e tyre.

13. Informacionet e kontaktit

Për pyetje, shqetësime ose feedback lidhur me këtë politikë, ju lutemi të na kontaktoni në [email protected].

freeiptvplayer.net
Experience live IPTV streams effortlessly, even in 4K, with our complimentary online IPTV player. Simply paste any M3U URL or upload an M3U playlist file to initiate streams directly on our free IPTV web player.